Priser & Booking

HØSTEN 2020

KLIPPEKORT

Grunnet omstendighetene rundt COVID-19 har Prana Studio denne høsten en klippekortsordning for deg som ønsker å delta på høstens timer.

Bestill klippekort, start når du vil og book deg inn og delta på de timene du måtte ønske fra uke til uke. Klippekortet er digitalt og opprettes med tilhørende bruker i bookingsystemet.

Velg mellom følgende alternativer:

8 klipp - kr 1550,-

6 klipp - kr 1170,-

4 klipp - kr 780,-

Klippene gjelder for perioden uke 34 - 51 (ingen yoga i høstferien uke 41)

NB! Eget utstyr må medbringes grunnet smittevern.

 

Drop-in/enkelttimer uten klippekort

kr 225,-

Timene legges ut uke for uke i bookingsystemet, og det tas forbehold om endring på timeplanen.

Begrenset antall plasser pr. parti grunnet smitevern (1-meter regel).

F.o.m uke 34

Tirsdager / 19:15 - 20:30

Onsdager / 17:45 - 19:00

HOLISTISK MEDISINSK YOGA

Skånsom Yoga som tar utgangspunkt i forskningsbaserte øvelser, i kombinasjon med helsefremmende pust, nærvær, ulike meditasjoner og hvile. Kan passe godt for deg som har et krevende forhold til kropp og helse, så vel som for deg som ønsker å bremse ned. I rolig tempo gjør vi øvelser i hovedsak liggende og sittende på ullmatter. Enkel, men virkningsfull yoga som jobber på et fysisk, mentalt og emosjonelt plan. Øvelsene jobber mye med ryggen, skaper sirkulasjon og bidrar til at kroppen styrkes uten at det er for belastende. Timene vil ha varierende tematikk. NB! Flere av øvelsene kan også utføres på stol.

F.o.m uke 34

Mandager / 17:45 - 19:00

Tirsdager / 17:45 - 19:00

Onsdager / 19:15 - 20:30

HOLISTISK YIN YOGA

En meditativ og rolig yoga, hvor vi holder myke tøyninger over lengre tid for å stimulere meridianene (energibanene) og jobbe i dybden med bindevev og ledd. Dette kombinert med pust, hvile
og nærvær. Mellom stillingene gjør vi rolige, organiske bevegelser for å skape balanse og sirkulasjon av energiflyten. Stillingene gjøres
i hovedsak sittende og liggende på ullmatter, og bygges opp med puter og klosser ved behov for å lettere gi slipp på spenninger og blokkeringer. En yogaform som kan passe for deg som føler deg kronisk stiv i kroppen, for deg som føler deg energiløs og trett, og for deg som ønsker å roe ned kropp og sinn. Tematikken på timene vil varierer i tråd med prinsippene i Tradisjonell Kinesisk Medisin (TKM).

F.o.m uke 34

Mandager / 19:15 - 20:30

YOGA MOT STRESS & TRETTHET

I et samfunn med sterk ubalanse, hvor det meste handler om å levere, presterer og «kjøre på» har mange brent lyset i begge ender, eller er på god vei til å gjøre nettopp det. Smerter i kroppen er ofte et faktum, energien er lav og egenomsorgen er kanskje fraværende. I disse timene skal vi øve på det. Egenomsorg. Hvile. Lytte til egne behov. Lære om kroppens signaler. Løse opp spenninger i problemområder slik som nakke, skuldre, rygg og hofter, både ved hjelp av myke, rolig, dynamiske øvelser, men også dypere tøyninger over lenger tid. Utforske bevegelse. Finne energi i hvile. Praktisere pust og meditasjon med hensikt om å bringe inn balanse, mer egenomsorg og egenkjærlighet.
Timene er for deg som trenger å stresse ned, for deg med utbrenthet, tretthet, kroniske smerter eller som søker en kontrast til en ellers hektisk hverdag.

Prana Studio - Medisinsk & Terapeutisk Yoga

Kilgata 7, 3217 Sandefjord

www.pranastudio.no

post@pranastudio.no

Mob: 45618494

  • Instagram

©2020 by Prana Studio - Medisinsk Yoga