top of page

 

ENERGIARBEID & HEALING


Trykk booking for booke din behandling eller ta kontakt her for å avtale tid dersom du ikke finner tidspunkter som passer.

Crystals,-Sage-and-Incense

HEALING HOUR

45 - 60 min

En balanserende, intuitiv behandling bestående i hovedsak av Reiki, men også andre holistiske verktøy, slik som pust, akupressur, eteriske oljer - alt ettersom hva som resonnerer der og da. Reiki betyr "universell guidet livsenergi" og er en metode innen energimedisin som har sine røtter i Japan.

Det er en ikke-påtrengende form for terapi med formål om å skape mer balanse og åpne i energiflyten. Noen av de mest kjente fordelene med Reiki er at det kan lette fysiske og mentale spenninger, stress, fremme avslapning, søvn, og stabilisere følelser og humør. En behandling med hensikt om å invitere inn en dypere pust. Inviterer inn ro & hvile. Og med det støtte kroppens egen evne til å heale og restituere.

 

Behandlingen foregår liggende påkledd, men uten smykker og metaller.

 

kr 777,-

NB! Behandlingen er ikke ment å være en erstatning for annen medisinsk behandling og det settes ingen diagnoser.

Reiki Healing

REIKI

45 min

Reiki betyr "universell guidet livsenergi" og er en metode innen energimedisin som har sine røtter i Japan. Det er en ikke-påtrengende form for terapi med formål om å åpne opp i energiflyten for å støtte kroppens egen evne til healing og restitusjon og/eller forebygge ubalanser. Noen av de mest kjente fordelene med Reiki er at det kan lette fysiske og mentale spenninger og stress, fremme avslapning og søvn og stabilisere følelser og humør.

 

En behandling foregår liggende påkledd (uten smykker/metaller) hvor utøver plasserer hendene på eller over ulike deler av kroppen fra topp til tå.

 

kr 777,-

 

NB! Behandlingen er ikke ment å være en erstatning for annen medisinsk behandling og det settes ingen diagnoser.

bottom of page