top of page

 

HOLISTISK VELVÆRE
 

Trykk booking for booke din behandling eller ta kontakt her for å avtale tid dersom du ikke finner tidspunkter som passer.

IMG_7627.JPG

HOLISTISK HUDPLEIE 

SIGNATUR 

90 min

Legg deg ned og sett dagen på pause. La skuldrene senkes

til duften av ro med guidet pust. Her inviteres du til en stund med ren velvære, med naturlige, rene produkter som vekker sansene, i en behandling bestående av:

 

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassasje

Gua Sha

Ansiktsmaske

Hodebunnsmassasje

Avsluttende produkter.

Behandlingen inkluderer varme kluter, øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller, samt myk, intuitiv berøring.

 

kr 1495,-

krystall

THE HEALING HOUR

50 - 60 min

Balanserende, intuitivt energiarbeid, bestående

i hovedsak av Reiki, men også andre energetiske teknikker, pust, akupressur, eteriske oljer - alt ettersom hva som resonnerer der og da. Reiki betyr "universell guidet livsenergi" og er en metode innen energimedisin som har sine røtter i Japan.
Det er en ikke-påtrengende form for terapi med formål om å skape mer balanse og åpne i energiflyten. Noen av de mest kjente fordelene med Reiki er at det kan lette fysiske og mentale spenninger, stress, fremme avslapning, søvn, og stabilisere følelser og humør. En behandling med hensikt om å invitere inn en dypere pust. Inviterer inn ro & hvile. Og med det støtte kroppens egen evne til å heale og restituere.
 
Behandlingen foregår liggende påkledd, men uten smykker og metaller.
 
kr 777,-

NB! Behandlingen er ikke ment å være en erstatning for annen medisinsk behandling og det settes ingen diagnoser.

Blomsterjente

DE-STRESS

med Pevonia

60 min

De-Stress og nyt en pause med velvære og rene, naturlige produkter fra Pevonia, i en behandling bestående av:
 

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassje

Ansiktsmaske

Hodebunnsmassasje

Avsluttende produkter

Behandlingen inkluderer varme kluter, øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller, samt myk, intuitiv berøring.

kr 1095,-

Tusenfryd blomster

PEVONIA OXY-VITAL TREATMENT

55 min

Si farvel til stresset, tørr, rød og irritert hud! En høykonsentrert kombinasjon av aminosyrer, Aloe Vera, mineraler og antioksidanter (vitamin C & E) gir en behandling som reduserer betennelse, lindrer rødhet, stimulerer kollagenproduksjonen og bedrer cellenes opptak av oxygen. Utmerket for deg med sensitiv eller rosacea hud, som trenger å styrke hudbarrieren eller rett og slett ønsker å gi huden en skikkelig boost av omsorg. 
Behandlingen består av:

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassasje med

Oxy-Vital Serum

Oxy-Vital Sheet Mask

Avsluttende produkter

kr 1295,-

bottom of page