top of page

 

HOLISTISK VELVÆRE

HUDPLEIE & PUSTEVEILEDNING
 

Trykk booking for booke din behandling eller ta kontakt her for å avtale tid dersom du ikke finner tidspunkter som passer.

IMG_7627.JPG

HOLISTISK SIGNATUR 

90 min

Legg deg ned og sett dagen på pause. La skuldrene senkes til duften av ro. Her inviteres du til en ansiktsbehandling med intuitiv berøring, massasje (ansikt, hodebunn) akupressur (og en dæsj med energiarbeid) for å fremme ro, en dypere pust og hvile. Som med andre ord er noe av det aller viktigste for å støtte hud, sirkulasjon og flyt (fysisk og energetisk).

I denne behandlingen brukes

helt naturlig og enkle, rene ingredienser slik som blant annet oljer, Manuka honning og rosevann. Rett og slett en behandling utenom det vanlige!

Behandlingen inkluderer varme kluter, samt øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller.

 

kr 1444,-

Løvetanneblader

PUSTEVEILEDNING

60 min

Trenger du å ta pusten tilbake?

En sunn pust er en av de viktigste brikkene til god helse og generell velvære (på alle plan), men livet skjer -  mange hendelser og opplevelser tar pusten fra oss. Her veiledes du inn for å finne den gode pusten igjen. På dine premisser utforsker vi pusten og pustemønstre - alt ettersom hva du trenger.

 

60 min / kr 890,-

Blomsterjente

PEVONIA DE-STRESS

60 min / 90 min

De-Stress og nyt en pause med velvære og rene, naturlige produkter fra Pevonia, i en behandling bestående av:
 

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassje

Gua Sha (gjelder 90min)

Ansiktsmaske

Hodebunnsmassasje

Avsluttende produkter

Behandlingen inkluderer varme kluter, øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller, samt myk, intuitiv berøring.

kr 995,- / kr 1495,-

Tusenfryd blomster

PEVONIA OXY-VITAL TREATMENT

55 min

Si farvel til stresset, tørr, rød og irritert hud! En høykonsentrert kombinasjon av aminosyrer, Aloe Vera, mineraler og antioksidanter (vitamin C & E) gir en behandling som reduserer betennelse, lindrer rødhet, stimulerer kollagenproduksjonen og bedrer cellenes opptak av oxygen. Utmerket for deg med sensitiv eller rosacea hud, som trenger å styrke hudbarrieren eller rett og slett ønsker å gi huden en skikkelig boost av omsorg. 
Behandlingen består av:

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassasje med

Oxy-Vital Serum

Oxy-Vital Sheet Mask

Avsluttende produkter

kr 1195,-

bottom of page