top of page

 

HOLISTISK VELVÆRE

Trykk booking for booke din behandling eller ta kontakt her for å avtale tid dersom du ikke finner tidspunkter som passer.

Blomsterjente

PEVONIA DE-STRESS

60 min / 90 min

De-Stress og nyt en pause med velvære og rene, naturlige produkter fra Pevonia, i en behandling bestående av:
 

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassje

Gua Sha (gjelder 90min)

Ansiktsmaske

Hodebunnsmassasje

Avsluttende produkter

Behandlingen inkluderer varme kluter, øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller, samt myk, intuitiv berøring.

kr 1095,- / kr 1495,-

Tusenfryd blomster

PEVONIA OXY-VITAL TREATMENT

50 min

Si farvel til stresset, tørr, rød og irritert hud! En høykonsentrert kombinasjon av aminosyrer, Aloe Vera, mineraler og antioksidanter (vitamin C & E) gir en behandling som reduserer betennelse, lindrer rødhet, stimulerer kollagenproduksjonen og bedrer cellenes opptak av oxygen. Utmerket for deg med sensitiv eller rosacea hud, som trenger å styrke hudbarrieren eller rett og slett ønsker å gi huden en skikkelig boost av omsorg. 
Behandlingen består av:

Rens

Enzympeel

Ansiktsmassasje med

Oxy-Vital Serum

Oxy-Vital Sheet Mask

Hodebunnsmassasje

Avsluttende produkter

Behandlingen inkluderer varme kluter, øyne som får hvile under en maske av rosenkvartskrystaller, samt myk, intuitiv berøring.

kr 1195,-

Spa og velvære

HOLISTISK SIGNATUR

80 min

Legg deg ned og sett dagen på pause. La skuldrene senkes 

til duften av ro. En balanserende, intuitiv behandling bestående av ulike typer energiarbeid som innebærer blant annet myk berøring og akupressur (både av ansikt/hode og kropp). Behandlingen har med formål å skape mer balanse, bedre flyt, invitere inn en dypere pust, ro og hvile - og med det støtte huden og kroppens egen evne til å heale og restituere. Her benyttes helt rene, enkle, naturlige ingredienser, slik som blant annet oljer og rosevann. Underveis mottar du en ansiktsrens, samt en ansiktsmaske av høykvalitets Manuka honning.

NB! Behandlingen er ikke ment å være en erstatning for annen medisinsk behandling.

kr 1444,-

bottom of page